Gevestigd te Den Haag sinds 1962

Profiel

De geschiedenis van Expertise-bureau Rijnders, Dol + Mandema b.v. gaat terug tot 1962. Outjert Dol, de man achter dit bedrijf, kwam toen op 27-jarige leeftijd als schade-expert bij expertise-bureau John Rijnders in dienst. Al in 1970 heeft hij zich door de kamer van koophandel te Den Haag als taxateur laten beëdigen omdat er vanuit de assuradeuren vraag was naar taxatierapporten van oldtimers en klassiekers.

Na de pensionering van de heer Rijnders heeft Outjert het bedrijf overgenomen. Vanaf 1994 heeft Outjert zich enkele jaren teruggetrokken in Frankrijk. De meeste activa en passiva van de B.V. zijn overgedragen aan vijf van zijn medewerkers die onder de naam Expertise-bureau RDM B.V. zijn voortgegaan met het vaststellen en regelen van voornamelijk autoschaden, maar ook schaden op het gebied van roerend- en onroerend goed. Ook oldtimertaxaties worden nog steeds door dit bureau verricht.

Eenmaal terug in Nederland is het taxeren van oldtimers en (jong-)klassiekers weer opgepakt. Bevrijd van de lasten van een kantoor, personeelskosten en andere overheadkosten heeft Outjert nu een werkplek in zijn woning, van waaruit hij expertises verricht aan wat maar beschadigd kan worden en oldtimer-eigenaars bezoekt om hun oogappel tegen een zeer concurrerend tarief van een taxatierapport te voorzien.

m 06 17 38 91 15 | e info@oldtimertaxatie.eu